Loga UE
Zapytanie ofertowe nr 01/DRSO/FFW/2018 – usługi hotelarskie, restauracyjne – Prawo Na Wsi

Zapytanie ofertowe nr 01/DRSO/FFW/2018 – usługi hotelarskie, restauracyjne

Zapraszamy do składania ofert na usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego

Termin składania ofert do dnia 15-03-2018 do godz: 16:00

Dodano: 7.03.2018

Zapytanie ofertowe 01DRSOFFW2018

Załącznik nr 1 01DROFFW2018

Załącznik nr 2 01DROFFW2018

Załącznik nr 3 01DROFFW2018

Skrócony opis przedmiotu zamówienia

1) Przedmiotem zamówienia jest usługa organizacji 20 (dwadzieścia) dwudniowych szkoleń dla uczestników projektu „Organizacje wiejskie w procesie stanowienia prawa”, która świadczona będzie w okresie od kwietnia do lipca 2018 roku w całej Polsce (min. 1 spotkanie w 1 województwie).
2) W skład usługi wchodzą:
a. Usługa hotelowa w hotelu o standardzie min. dwugwiazdkowym podczas 20 (dwadzieścia) dwudniowych spotkań – szkoleń organizowanych dla uczestników projektu „Organizacje wiejskie w procesie stanowienia prawa” (dalej: spotkania lub spotkanie), każdorazowo dla 22 osób w pokojach dwuosobowych lub jednoosobowych/dwuosobowych do pojedynczego wykorzystania. Obiekt musi posiadać: pełen węzeł sanitarny, bezpłatny bezprzewodowy Internet i salę konferencyjną. Obiekt powinien być dostosowany do osób z niepełnosprawnościami.
b. Usługa wyżywienia oraz zapewnienia poczęstunku w trakcie „przerw kawowych” w trakcie 20 (dwadzieścia) dwudniowych spotkań. Usługa obejmuje każdorazowo zapewnienie 2 obiadów jednej kolacji i jednego śniadania dla 22 osób. W skład zestawu obiadowego wchodzić będzie: zupa, drugie danie, deser, napoje; W ofercie powinno znajdować się danie wegetariańskie. Obiad może mieć formę bufetu szwedzkiego. W skład zestawu kolacyjnego wchodzić będzie: danie główne, sałatki, napoje. Oferta potraw powinna zawierać dania wegetariańskie. Kolacja może mieć formę bufetu szwedzkiego. Śniadanie może mieć formę bufetu szwedzkiego. Do oferty należy dołączyć min 2-3 przykładowe menu dla każdego z posiłków na dany dzień. Przerwy kawowe podczas każdego z 20 spotkań: 2 przerwy kawowe pierwszego dnia spotkania oraz 1 przerwa kawowa drugiego dnia spotkania dla 20 osób obejmująca: kawa, herbata, napoje (min. woda oraz soki owocowe), ciastka, owoce sezonowe.
c. Wynajęcie sali konferencyjnej: 1 sala konferencyjna dla 22 osób dla każdego z dwóch dni spotkania. Wymagania wobec sali konferencyjnej: sala dla min. 20 osób widna (światło dzienne), możliwość ustawienia teatralnego lub stołów do pracy w małych grupach zadaniowych; wyposażenie sali w min. 1 komputer, 1 ekran, 1 rzutnik, 1 flipchart (z papierem i flamastrami kolorowymi).Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na pojedyncze lokalizacje w województwie.

 

Termin składania ofert do dnia 15-03-2018 do godz: 16:00

Dodano: 7.03.2018